www.skuggaberg.net

--- Om ---


   Hjem
      Hjem
      Om
    Været

Skuggaberg

Skuggaberg er en del av Moksheimsfeltet på Karmøy. Plassert sørvest for Haugaland travpark. Del av Knr. 1149 Gnr. 147 bnr. 3. Mye av feltet er nordvendt med utsikt mot deler av Karmsundet og Karmøybrua.

Feltet er pr Des 2005 under utbygging. Utbygger er Berge Sag og Trelast A/S. I Des 2005 er det 8 - 9 to og firemannsboliger under oppføring på den nordre delen av feltet. Planering er startet på østsiden av vegen (Moksheimsåsen). Det er også et bolighus under oppføring. Det er reist en seksmannsbolig, tre firemannsboliger, og en enebolig. Alle fullt bebodde.


www.skuggaberg.net

Domenet ble kjøpt Fredag den 9 Desember 2005. Startet konstruksjon / kopiering av gamle sider  umiddelbart. Planen var først og fremst en kombinasjon av lek og læring. Har en værstasjon og et kamera som laster opp til den gamle hjemmesiden min. Vil også prøve å få ut litt informasjon om Skuggaberg. Legger også ut litt om noen av hobbyene mine. Disse er lagt nederst blant linkene. Sidene skal være reklamefrie.

 Sidene blir skrevet i ren html med litt hjelp av Microsoft Frontpage. Sidene blir laget enkeltvis, så jeg må holde styr på alle linker selv. Kan derfor forkomme døde eller manglende linker, men noen utfordringer skal man jo ha.

Du kan fritt kopiere hva du vil fra sidene, men vær litt forsiktig med linking, da struktur kan bli endret. Setter også pris på ris / ros på mail.


Kontaktinformasjon:

Arvid Eilerås
Skuggaberg 85
5545 Vormedal