www.skuggaberg.net

--- Drift ---

Hjem
  Drift
Været
Ny Værstasjon
Værsstatistikk
Lyn
Webcam
Almanakk

Jan 2017

Har hatt en billig værstasjon fra Clas Ohlson i test mot en linux maskin. Bruker Weewx og Steelseries gauges til denne. Lagt til nye sider der jeg bruker stylesheet til styring av sidene. Har også startet utskifting av eksisterende sider til åbruke stylesheet. Mye kos med å knekke ned hva som styrer hva, og hvilke muligheter jeg har til å tweeke denne. Hadde først ett dashboard, før jeg laget siden som nå ligger ute. Dashboard kan du se her: Dashboard

Sep 2012

Fått en lydetektor opp å gå. Bilder blir generert på en midlertidig oppsatt maskin. Dekker store deler av Sør-Norge og Nord-Danmark. Ikke alle lyn kommer med, men de som er med, er mer nøyaktig plassert enn de fra Boltek sin lyndetektor. Lyn. Denne er tilknyttet blitzortung.org, men det kunne vert flere detektorer i Norge. http://www.blitzortung.org/.

02 Aug 2012

Statestikk oppdatert. Klima utv.

25 Sep 2010

Kamera viste seg å være OK. Var strømforsyning som var dårlig. Har virket stabilt i lengre tid. Statestikk oppdatert, ligger som nye sider under Klima utv.

20 Feb 2010

Kamera har tatt kveld. Får se om jeg gjør noe med det. Statestikk oppdatert, men ikke lagt ut.

23 Mar 2007

Skiftet topplogo til bilde tatt fra Skuggaberg. Nye side lagt til. Sammenligning mellom måneder i fra 2004 til 2007.

8 Jan 2007

Statistikk ut 2006 er oppdatert. Nye side lagt til. Eldre verdata (PHP)

November 2006

Skiftet vebhotell. Bruker nå One.com

9 Aug 2006

Endret på menyer. Nye sider lagt til. Statestikk frem til August 2006

11 Apr 2006

Endret på menyer. Nye sider lagt til. Endret på bredden på sidene, slik at man forhåpentlig vis slipper scrollbar i bunn.

18 Des 2005.

Endret skrift på navigeringsmeny til bold i et forsøk på å få skrift tydeligere på crt-monitorer. Fått siden - Om - opp å gå Fått statistikk for 2005 oppdatert. Ny side lagt til. Kommet frem til at jeg vil legge ut driftsmeldinger. Disse blir laget i etterkant og er ment som historikk

17 Des 2005.

Vindmåler frøs fast. Ble oppdaget tilfeldig kl 18:45. Blåste kraftig, men registrerte ikke vind. Kikket ut, og så att vindmåler ikke roterte, og det var is på den. Måtte dunke den løs.

09 Des 2005.

Domene kjøpt og leieavtale av webhotell inngått hos Webconsult. Konstruksjon / oppdatering av sidene startet. Har lastet opp grunnstruktur på sidene, men noen sider er ikke ferdige.
Bruker mine gamle hjemmesider til å lagre bilder som ofte blir oppdatert .